Uşak da Ofis Koltuk yedek parça

Uşak da ofis koltukları tamiri ve yedek parça değişimi ihtiyaçlarınıza da çözüm bulmaktayız. Türkiye geneli işyerlerinizde ya da evlerinizde bulunan ofis koltuklarınızın tamiri ve yedek parça değişimleri için bizleri aramanız yeterlidir. 
Ofis koltuğu döşemesi ihtiyacı olan müşterilerimiz için koltuk döşeme hizmetimiz garantili ve birebir orijinal kalıpları ile yapılmaktadır. Döşeme olacak tüm ofis koltukları detaylı olarak tamir edilir.Teslim edilirken ilk günkü gibi pırıl pırıl ve dolgun şekilde teslim edilir.
Ofis koltukları tamiri genel olarak 2 kısımdan oluşur.
Bunlar;
Ofis koltuk döşemesi ya da arızalı yedek parça değişimleridir. Ofis koltuk döşemelerinde kumaş ve deriler yüzlerce renk ve desenlerle sizlerin seçimine sunulur. Sizlerin beğendiği kumaş ve derilerle koltuklarınız birebir orijinal şekilde kalıplandırılır ve kaplanır.
Kumaş / deri değişiminde koltuklarınızın süngerleri de düzeltilir takviye edilir. Dolayısı ile ilk almış olduğunuz gibi canlı ve yeni durur. Ayrıca mekanik aksamların bakımları yağlama ve temizleme gibi bakımlar da yapılarak ofis koltuklarınız pırıl pırıl paketlenir sizlere teslim edilir.
Yedek parçaları dilerseniz parça olarak sizlerde alabilir kendiniz ya da teknik birimleriniz değiştirebilir. Yaptığımız tüm tamir işleri ve yedek parça değişimi satışı garanti kapsamındadır.

Ofis Koltuğu Tekeri


ofis koltukları tekerleği plastik tekerlek  ofis koltukları tekerleği plastik vidalı tekerlek  ofis koltukları tekerleği plastik frenli tekerlek  ofis koltukları tekerleği krom tekerlek  ofis koltukları tekerleği plastik pingo pimli  ofis koltukları tekerleği plastik pingo vidalı  ofis koltukları tekerleği krom pingo pimli  ofis koltukları tekerleği krom pingo vidalı
Kullanım çeşitleri olarak başlıca;
1. makam koltuk tekeri.
2. yönetici koltuk tekeri.
3. çalışma koltuk tekeri.
4. fileli koltuk tekeri.
5. bilgisayar koltuk tekeri.
6. bar tabure tekeri.
7. sekreter koltuk tekeri.
8. toplantı koltuk tekerleği.
9. misafir koltuk tekeri.
Şase çeşitlerine göre başlıca ;
1. krom tekerlek.
2. plastik tekerlek.
3. 6 cm tekerlek.
4. frenli tekerlek.
5. krom pingo ayak.
6. pingo ayak.
7. vidalı tekerlek.
8. pimli tekerlek.

Ofis Koltuğu Mekanizması

Ofis koltuklarınızın mekanizma tamirleri genelde parça değişimleriyle sonuçlanır. Dilerseniz firmamızca bu tamirlerin yapılmasını sağlayabilir dilerseniz de parçaları satın alarak kendinizde yapabilirsiniz. Tüm Türkiye geneli mekanizma satışımız vardır ve kargo ile gönderilir. Mekanizma modellerimiz aşağıdadır.
ofis koltuklari senkron mekanizma ofis koltuklari kuyruklu senkron mekanizma ofis koltuklari çift kollu kuyruklu mekanizma ofis koltuklari tek kollu kuyruklu mekenizma ofis koltuklari çift kollu tilt mekanizma ofis koltuklari tek kollu tilt mekanizma ofis koltuklari tansiyonlu mekanizma ofis koltuklari çift kollu sekreter mekanizma ofis koltuklari yaylı tansiyonlu mekanizma ofis koltuklari tek kollu sabit mekanizma ofis koltuklari konum koruyucu mekanizma ofis koltuklari konum koruyucu sabit mekanizma

Şase çeşitlerine göre başlıca ;
1. kuyruklu yarasa mekanizma.
2. yarasa mekanizma.
3. çift kollu tilt mekanizma.
4. tek kollu mekanizma.
5. sekreter koltuk mekanizması.
6. kare mekanizma.
7. konum koruyucu mekanizma.
8. yuvarlak mekanizma.
9. senkron mekanizma.
10. çift kollu sekreter mekanizması.

Ofis Koltuğu Amortisörü

Ofis koltuklarınızın amortisör tamirleri genelde parça değişimleriyle sonuçlanır. Dilerseniz firmamızca bu tamirlerin yapılmasını sağlayabilir dilerseniz de parçaları satın alarak kendinizde yapabilirsiniz. Tüm Türkiye geneli amortisör satışımız vardır ve kargo ile gönderilir. Amortisör modellerimiz aşağıdadır.Ofis koltukları tamiri ve yedek parça değişimi ihtiyaçlarınıza da çözüm bulmaktayız. Türkiye geneli işyerlerinizde ya da evlerinizde bulunan ofis koltuklarınızın tamiri ve yedek parça değişimleri için bizleri aramanız yeterlidir. 

ofis, makam, sekreter, çalışma, yönetici koltukları krom amortisör ofis, makam, sekreter, çalışma, yönetici koltukları amortisör ofis, makam, sekreter, çalışma, yönetici koltukları vidalı amortisör ofis, makam, sekreter, çalışma, yönetici koltukları konum koruyucu amortisör
Boylarına çeşitlerine göre başlıca ;
1. krom amortisör.
2. siyah amortisör.
3. 60 lık amortisör.
4. 80 lik amortisör.
5. 100 lük amortisör.
6. 120 lik amortisör.
7. 140 lık amortisör.
8. 200 lük amortisör.
9. 260 lık amortisör.
Kullanım alanlarına göre;
1. Ofis koltuk amortisörü / pistonu
2. Makam koltuğu amortisörü / pistonu
3. Çalışma koltuğu amortisörü / pistonu
4. Toplantı koltuğu amortisörü / pistonu
5. Bilgisayar koltuğu amortisörü / pistonu
6. Fileli koltuk amortisörü / pistonu
7. Bilgisayar koltuğu amortisörü / pistonu
8. Bar tabure amortisörü / pistonu

Ofis Koltuğu Ayağı

Ofis koltuklarınızın yıldız ayak tamirleri genelde parça değişimleriyle sonuçlanır. Dilerseniz firmamızca bu tamirlerin yapılmasını sağlayabilir dilerseniz de parçaları satın alarak kendinizde yapabilirsiniz. Tüm Türkiye geneli ofis koltuk yedek parça olarak yıldız ayak (ahtapot ayak) satışımız vardır ve kargo ile gönderilir. Ofis Koltukları ayak modellerimiz aşağıdadır.
ofis koltukları ayakları alüminyum demir ayak ofis koltukları ayakları krom yıldız ayak ofis koltukları ayakları krom konik yıldız ayak ofis koltukları ayakları alüminyum ahtapot ayak ofis koltukları ayakları plastik yıldız ayak ofis koltukları ayakları ahtapot plastik yıldız ayak ofis koltukları ayakları dekoratif plastik yıldız ayak ofis koltukları ayakları cilalı ahşap ayak
Kullanım çeşitleri olarak başlıca;
1. makam koltuk yıldız ayağı,
2. yönetici koltuk yıldız ayak,
3. çalışma koltuk yıldız ayak,
4. fileli koltuk yıldız ayağı,
5. bilgisayar koltuk yıldız ayağı,
6. bar tabure yıldız ayağı,
7. sekreter koltuk yıldız ayağı,
8. toplantı koltuk yıldız ayağı,
9. misafir koltuk yıldız ayağı,
10. şef koltuk yıldız ayağı,
11. öğrenci sandalyesi ayağı,
12. oyuncu koltuğu yıldız ayağı,
13. tabure yıldız ayağı,
14. operasyon koltuğu yıldız ayak,

Boylarına çeşitlerine göre başlıca ;
1. alüminyum yıldız ayak.
2. krom yıldız ayak.
3. plastik yıldız ayak.
4. ahşap yıldız ayak.
5. yıldız ayak metali.